Beleef de muziek die je zintuigen streelt

Na een geslaagde eerste editie, opent deepsense op zaterdag 9 februari voor de tweede keer haar deuren in Luxor Live in Arnhem. JM Evenementen brengt dan met deepsense wederom een unieke mix van muziekstijlen naar Arnhem met een hoge kwaliteit en de grootste namen uit de scene. Het doel is van het evenement is even weg van de realiteit met een intense beleving van de zintuigen, zoals de naam van het feest ook zegt. Kom naar deepsense Luxor Live en luister, kijk, proef en voel. Beleef de muziek die je zintuigen streelt en je diep van binnen raakt.

Uiteenlopende muziekstijlen
Deepsense brengt weer diverse muziekstijlen samen op één evenement. Feestgangers genieten op deepsense niet alleen van house, maar ook van tech house en techno.

Brede line-up
De line-up van deepsense Luxor Live bestaat uiteen mix van bekende en minder bekende artiesten uit de scene. De mooie combinatie van Benny Rodrigues, Ici Sans Merci, Steve Marthin, Charlotte Schwartz en Tim Herfst B2B met MOHN zorgt voor een verrassend evenement. De artiesten hebben ieder een andere stijl waardoor je continue compleet verrast wordt en ieder optreden anders beleeft. Van funky house tot aan diepere techno. Deepsense biedt het op zaterdag 9 februari allemaal.

Van rollende tech house naar melodieuze techno
deepsense streelt je zintuigen. Luister, kijk, proef en voel tijdens deepsense Luxor Live op zaterdag 9 februari. Luister bijvoorbeeld naar rollende tech house en melodieuze techno en proef de sfeer.

Meer informatie en tickets: www.deepsense.nl

________________________________________________________________________________________________________________________
Noot voor de redactie

Voor meer informatie: JM Evenementen: jm.evenementen.nl@gmail.com of 0610450851.
Foto: Eerste editie deepsense Luxor Live. Fotograaf: Joris Raaijman.