Over

Over

Wie is Deepsense?

In de dancescene in de regio Nijmegen misten wij nog iets. We besloten vanuit een eigen passie voor muziek en evenementen te starten met deepsense. Een concept dat meerdere dansstijlen met elkaar combineert. Een mooie aanvulling op wat er in de regio al is. Wij gaan voor een compleet plaatje. De locatie en artiesten spelen een belangrijke rol, maar het publiek is bepalend. Samen met jou zorgen we voor een geslaagd evenement, waarbij je even weg bent van de realiteit. Hoor, zie, proef en voel tijdens de evenementen van deepsense!

Deepsense
Deepsense

Deepsense opent graag deuren

Deepsense organiseert het hele evenement, compleet met artiest, promotie, ticketinfo, beveiliging, licht, geluid en aankleding. Met uitstekende lijnen in de dancescene organiseren zij jouw evenement tot in de fijnste details, waar dan ook. De organisator van dancefeesten opent evengoed de deuren van een voormalige fabriekshal als van een hippe club of een boot. Zo gaven zij de o.a. de Vasim, de Supperclub Cruise en Luxor Live een onuitwisbare indruk. Bottom line is bezoekers die ultieme ervaring geven om naar toe te leven, te beleven en nog lang van na te genieten. Deepsense streelt de zintuigen.

Deepsense artiesten
[instagram-feed]

 

JM Evenementen

CONTACT

hosting dance event?

Laat het over aan deepsense! Wij organiseren events, klein en groot, in de stijl van deep house, tech house en techno, met bekende artiesten zoals Cuartero, Benny Rodrigues, Sidney Charles, Luuk van Dijk en vele anderen!

DEEPSENSE

JM Evenementen

KvK 69812004
btw: nl858021961B01

deepsense
deepsense

email:

jm.evenementen@gmail.com

 

Volg ons